Meteen naar de inhoud

Win een boek!

Maandelijks verloot ik een boek onder de lezers die een review over een van mijn thrillers geplaatst hebben. Als dank voor de moeite!

Weet dat een review niet lang hoeft te zijn. Het kost je niet meer dan een paar minuutjes. Je maakt mij er zeer blij mee.

Hieronder vind je de directe links naar de platforms waar je je review kunt achterlaten. Ook kun je me via de mail bereiken: mail@marleenhartog.nl. Via die weg is een ingesproken berichtje of een video ook van harte welkom. 

Plaats je een review op een of meerdere van de eerstgenoemde 4 websites? Geef het even door via de mail of een van mijn social media-kanalen, zodat ik weet hoe ik je kan bereiken mocht je de winnaar van de maand zijn!

Liefs,
Marleen Hartog
THRILLERSCHRIJFSTER
Voor jouw portie kippenvel, bloed en afgekloven nagels…

Linkjes voor reviews over Spiegeleffect

Linkjes voor reviews over Skoftig: