Meteen naar de inhoud

Voorverkoop Spiegeleffect: doemscenario’s & vlinders. Én cadeautjes voor de lezer!

Vraag het je schrijfvriendin!

Twee vriendinnen chatten elke maand over schrijversdromen, struggles, successen en andere schrijfzaken.

Marleen Hartog is thrillerschrijfster en haar tweede psychologische thriller Spiegeleffect verschijnt op 6 januari 2021. Voor ze haar eerste thriller Skoftig schreef, publiceerde ze drie non-fictieboeken.

Helga Aerssens is expert op het gebied van boekmarketing. Haar eerste boek over boekpromotie is in de maak. Daarnaast schrijft ze verhalen in diverse genres, waarbij voor kinderen schrijven haar favoriet is.

zichtbaar schrijvers chat Marleen Hartog Helga Aerssens 2020

SCHRIJVERS-CHAT

Marleen:
Help! Ik denk dat ik het verkeerde bestand naar de drukker heb gestuurd! Maar misschien maakt het toch niet uit, want ik twijfel sowieso of het boek wel goed genoeg is… Ik had toch langer door moeten gaan met schrijven. En wat nou als de deur van de bestelwagen waar alle boeken in liggen, openvliegt… Straks liggen alle exemplaren van Spiegeleffect op de A2!

Helga:
Ja, zo kan ik nog wel tien doemscenario’s bedenken… Wat als de verkeerde cover op je boek gedrukt wordt? Wat als er nog een joekel van een spelfout in je flaptekst staat? Het zijn de laatste loodjes. Iedere schrijver heeft toch spanning voor het uitkomen van een boek?

Marleen:
Sjeez, maak het nog erger!

Ha, eerlijk: natuurlijk weet ik dat je gelijk hebt. Ik durf wel te zeggen dat ik vaak positief ben ingesteld, alleen komt het er nu niet zo lekker uit. 😉

Dit gevoel zal ongetwijfeld herkenbaar zijn voor veel schrijvers. Hm, is het dan geen cliché? In Spiegeleffect reken ik af met clichés in thrillers en horrorfilms, waarom zou ik dat ook niet doen met de zenuwen?

Want: wat als alles goed zou gaan?

Dus nee, ik sta geen duizenden angsten uit. Ik voel juist duizenden vlinders in mijn buik omdat er iets geweldigs staat te gebeuren!

Zo beter? 🙂

Helga:
Jaaa, zo ken ik je weer!

Je tweede thriller komt eraan, je zit in de afrondende fase. Je bent er bijna en dat mag je alvast een beetje vieren!

Waarschijnlijk heb je al wat recensies ontvangen over Spiegeleffect. Hang ze boven je bed, plak ze op je spiegel zodat je ze ziet als je je tanden poetst. Lees ze keer op keer, zodat je blij wordt omdat je lezers blij zijn. Houd dit gevoel vast!

Marleen:
Check deze:

‘Met Spiegeleffect overtreft Marleen zichzelf! Opnieuw een goed geschreven en spannend verhaal waarin humor niet ontbreekt en dat je niet meer loslaat voordat je de ontknoping kent.’

Dat is vele vlinders waard, niet dan? 

Helga:
Wow! Dat is een geweldige recensie. 🙂  

Heb je al nagedacht over je boeklancering? Komt er deze keer een boekpresentatie? Welke datum moet ik vrijhouden?

Marleen:
Nee, ik heb niet over mijn lancering nagedacht… de afgelopen 4 uur! Haha, als ik hier zelf niet mee bezig ben, dan herinner jij me er wel aan.

Het grote moment is op mijn verjaardag: woensdag 6 januari 2021!

Helga:
Ja!!! Vertel me meer!

Marleen:
Ik heb weer leuke dingen bedacht. Ik vind het zo belangrijk om er een belevenis van te maken. Lezers die al vaker een boek bij me hebben besteld, weten dat. Ik ben niet zo van de live boekpresentaties, dat weet je en die discussie hebben we vaker gevoerd. 😉 (Al hadden de huidige maatregelen rondom een niet nader te noemen virus hier anders toch roet ingegooid.)

Een van de redenen is dat ik het budget voor zo’n presentatie liever steek in voordelen en/of een extraatje voor de lezers. Dat vind ik persoonlijker en op die manier kan ik mijn waardering voor hen beter uitdragen.

Helga:
Dat weet ik. 🙂 Toen ik Skoftig kreeg, kreeg ik daar nog veel meer bij: het was een verwennerij, een feestje, echt superleuk! Ik ben benieuwd wat je bedacht hebt voor Spiegeleffect. Het is al bijna 6 januari, dus heel lang hoef ik niet meer te wachten. Kan ik het boek alvast bestellen?

Marleen:
Dan heb ik goed nieuws voor jou en iedereen die Spiegeleffect wil lezen: de voorverkoop loopt nu! En een van de vele voordelen als je hier gebruik van maakt, is dat je jouw exemplaar al eerder ontvangt! 

Update: helaas is de voorverkoopactie van Spiegeleffect voorbij.

Natuurlijk is Spiegeleffect ook voor jou verkrijgbaar! Voor meer informatie en het bestellen van deze thriller:
www.spiegeleffect.nl

Over Spiegeleffect:
De relatie van Kim en Marius lijkt stabiel, toch is Kim zichzelf onderweg volledig kwijtgeraakt. Wanneer ze in de spiegel kijkt, ziet ze een vrouw die ze niet kent. In de hoop zichzelf terug te vinden, vlucht ze naar Thailand. Wat ze niet weet, is dat daar op dat moment een meedogenloze seriemoordenaar actief is.

Lona draagt de last van een gruwelijk geheim. Om te overleven leidt ze een teruggetrokken bestaan. Wanneer ze het belangrijkste in haar leven dreigt te verliezen, wordt ze gedwongen de confrontatie aan te gaan met haar donkere kanten.

Kan Lona voorkomen dat de verpletterende waarheid aan de oppervlakte komt?

thrillerschrijfster marleen hartog spiegeleffect

10 reacties op “Voorverkoop Spiegeleffect: doemscenario’s & vlinders. Én cadeautjes voor de lezer!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *