PSYCHOLOGISCHE THRILLERS

Is er nog een uitweg als je jezelf hebt
klemgezet in een dodelijk spel? 

Spiegeleffect

Spiegeleffect

De relatie van Kim en Marius lijkt stabiel, toch is Kim zichzelf onderweg volledig kwijtgeraakt. Wanneer ze in de spiegel kijkt, ziet ze een vrouw die ze niet kent. In de hoop zichzelf terug te vinden, vlucht ze naar Thailand. Wat ze niet weet, is dat daar op dat moment een meedogenloze seriemoordenaar actief is.

Lona draagt de last van een gruwelijk geheim. Om te overleven leidt ze een teruggetrokken bestaan. Wanneer ze het belangrijkste in haar leven dreigt te verliezen, wordt ze gedwongen de confrontatie aan te gaan met haar donkere kanten.

Kan Lona voorkomen dat de verpletterende waarheid aan de oppervlakte komt?


Wat gebeurt er als je de controle
over je eigen leven verliest?

Skoftig Marleen Hartog Thriller Boek

Skoftig

Skoftig is een snelle thriller over een aantal jongvolwassenen die zoekende zijn. Wie beheerst de kunst om zich werkelijk los te maken van zijn verleden? En wie raakt verstrikt in het web van de toekomst?

Tijdens het kermisweekend in een dorp in West-Friesland worden alle relaties in moordend tempo op scherp gesteld. Het is kiezen of verliezen. Wie overleeft zijn verleden?

Stap jij in deze draaimolen?

Een zoektocht. Een ontvoering. Een zelfdoding.  Een gezin dat uit elkaar spat. Een moord. (Of meer dan één…)

Dit boek is kermis. Dit boek is Skoftig.

 

Vanaf 2019 richt ik mij volledig op het schrijven en publiceren van fictie. Skoftig is mijn thrillerdebuut.

Wist je dat de psychologische thriller Skoftig eigenlijk mijn allereerste boek zou worden? Op papier had ik de eerste moord al gepleegd voordat ik onderstaande boeken schreef. Wat er gebeurde? Het leven kwam tussendoor en maakte me duidelijk dat de verhalen in onderstaande boeken eerst geschreven moesten worden. Zo gezegd, zo gedaan. Je kunt ze nog steeds bestellen en lezen:

Anders wonen - Verhalen van paradijsvogels

Anders wonen - Verhalen van paradijsvogels

Een hutje op de hei, een plekje in de natuur. Eenvoudiger leven. Uit de ratrace van méér en sneller. Velen dromen ervan, sommigen zetten daadwerkelijk de stap. In ‘Anders wonen’ vind je unieke verhalen van paradijsvogels die kozen voor een minder gangbare manier van wonen en leven.

Klik op deze link voor meer informatie over dit boek. Het klikken werkt zoals zoals bij elke link, maar mocht je dit paradijselijke boek via deze site bestellen, dan ontvang je dit net even anders… Laat je vooral verrassen!

Uit de goot - Paul Roozendaal

Uit de goot

Op zijn dertiende raakt Paul verslaafd aan alcohol, drugs en gokken. De zestien opvolgende jaren drinkt en snuift hij weg. Talloze afkickpogingen, zelfmoordplannen en psychoses brengen hem zowel letterlijk als figuurlijk alleen maar verder van huis.

Klik gerust op deze link voor meer informatie over dit boek, want dát heeft in ieder geval geen verslavende werking.

Paperbacks zijn uitverkocht. Dit boek is alleen nog te verkrijgen als e-book.

Geboren met een schisis - Zo moeder, zo zoon

Geboren met een schisis - Zo moeder, zo zoon

‘Geboren met een schisis’ is het openhartige debuut van Marleen Hartog (1984). Een uiterst persoonlijk verhaal van een vrouw die geboren werd met een gespleten lip, kaak en gehemelte, en een zoon kreeg met dezelfde aandoening.

Klik met een glimlach op je gezicht op deze link voor meer informatie over dit boek. Een glimlach is namelijk het mooiste wat je kunt dragen, zowel met als zonder spleet!